Fysiske rammer

I Espe Skole og Børnehave har vi nogle gode fysiske rammer, hvor børnene kan lege og blive udfordret. Vi råder over gode faciliteter både indendørs og udendørs, så uanset vejr og vind kommer vi ikke til at kede os.

Vores fysiske rammer er et 1 1/2 plan med kælder. Huset er lyst og venligt og er nemt og overskueligt for børnene at finde rundt i. Vi har indrettet forskellige læringsmiljøer rundt omkring i huset. Vi har et selvstændigt åbent køkken, hvor vi har mulighed for at tilberede lidt mad og bage og med børnene. Børnene har køleskabe til egne madpakker til frokost og eftermiddag.

Vi har en skøn stor legeplads med mange hjørner og kroge, hvor børnene kan lege for sig selv eller deltage fælles med andre og uden at føle sig overvåget.

Når børnene skal have lidt større udfordringer, låner vi skolens græsarealer og legepladser efter aftale. Ved større aktiviteter, og når vejret er dårligt, har vi mulighed for 1 gang om ugen at anvende skolens gymnastiksal samt Espe Hallen.

I vores nærområde har vi den skønneste natur , som vi bruger til udforskning og læring. Vi har mindst 1 ugentlig tur pr. gruppe til enten Tumleparken, Krokodillesøen eller et af de af de andre skovområder.

Vi er ude hver eneste dag både sommer og vinter og i al slags vejr.